Jeg har ikke været i tvivl om, at jeg traf den rigtige beslutning, da jeg sidste år efter råd fra kriminalpolitiet i København opgav at skrive min planlagte bog om Pusher Street på Christiania. I min nye bog ‘Nakkeskuddet’ fortæller jeg om baggrunden for min beslutning – og i går udtalte jeg mig til pressen om sagen. Jeg hverken er eller har lyst til at blive ekspert i Pusher Street m.m. og vil fra i dag koncentrere mig om at fortælle om alle de andre historier i min bog. Tak til alle jer, der det sidste døgn har tilbudt mig hjælp til bogen om Pusher Street, men igen: det bliver ikke mig, der skriver den.

“Du sætter din families liv på spil”

Selvcensur: Forfatteren Peter Øvig Knudsen har opgivet at skrive en bog om Pusher Street af frygt for repressalier og efter råd fra politiet.

Øvig: Pusher Street er en kræftsvulst

Problemer for Pusher Street er en falliterklæring for Christiania, mener forfatteren.

Øvig Knudsen opgav sin bog – og skrev en ny

Dokumentaristen Peter Øvig Knudsen blev tvunget til at opgive sin næste bog, fik en depression, men fandt en ny bog ved at skrive om det. “Nakkeskuddet” er en afdækning af forfatterens historier og metode.