Her kan du købe signerede udgaver af Peter Øvigs bøger – og tilmed få en gratis bog med i købet, hvis du køber for mindst 250 kr.
Du bestemmer helt selv, om bogen skal signeres til dig selv eller til en anden – du kan også få opfyldt særlige ønsker.
Den gratis bog er Børn skal ikke lege under fuldmånen, én af Øvigs første bøger, der indeholder grundige portrætsamtaler med hans egne seks yndlingsforfattere, bl.a. Inger Christensen, Suzanne Brøgger og Henrik Nordbrandt. Læs anmeldercitater her: Børn skal ikke lege under fuldmånen

Øvigs nyeste bog, Min mor var besat, sælges signeret for kun 250 kr. (vejl. pris 300 kr.) – og du får Børn skal ikke lege under fuldmånen gratis med.

Netboghandlen drives af Peter Øvigs søn, Aske, som du kan skrive til for at bestille bøgerne på mailadressen [email protected]
Skriv dit navn og adresse, og hvilke bøger du vil købe. Skriv også, hvem bøgerne skal signeres til (normalt et fornavn), og om vedkommende skal have en særlig hilsen med på titelbladet.
Du vil derpå modtage besked om, hvordan du indbetaler pengene til Mobilepay eller Netbank.
Fragt koster 55 kr. for ét sæt. Ved køb for 600 kr. eller mere får du fri fragt.

Foto Peter og de tre klassikere

Du kan også købe signerede udgaver af den helt nye ‘klassiker-serie’ fra Gyldendal med tre af Øvigs tidligere bestsellere.
Efter drabet og Birkedal koster 140 kr. pr. stk. (vejl. pris 150 kr.)
Blekingegadebanden samlet udgave koster 190 kr. (vejl. pris 200 kr.)
Du kan spare yderligere 50 kr. ved at købe alle tre dokumentariske klassikere samlet for 420 kr. (vejl. pris 500 kr.)
Ved køb af to eller flere af bøgerne får du Børn skal ikke lege under fuldmånen gratis med.

Aske fortæller: ”Jeg sælger også de fleste af min fars øvrige bøger, f.eks. Hippie, BZ og Nakkeskuddet. Send mig en mail på [email protected], hvis du er interesseret, så sender jeg dig et tilbud. Jeg er også ved at indgå aftaler med andre forfattere om at sælge deres bøger.”
Aske lover, at han vil gå langt for at få bogkøbernes ønsker opfyldt: “Jeg kan næsten garantere, at jeg kan få min far overtalt til at skrive hvad som helst, du ønsker…”